Answear send as gift banner
Deli svoje inspiracije - ti izbereš darilo, mi ga zapakiramo zate!
Si želiš deliti inspiracijo, vendar se ne navdušuješ nad zavijanjem daril? To bomo storili namesto tebe!Ni ti treba imeti umetniških sposobnosti ali neverjetne ideje, da osrečiš in presenetiš ljubljeno osebo - to prepusti nam. Tvoje naročilo bomo zapakirali v lepo darilno vrečko in okrasni papir, nato pa ga dostavili na navedeni naslov. Pred pakiranjem bomo vse izdelke skrbno preverili, da bodo do prejemnika prispeli v odličnem stanju.
Answear share inspirations first image
Answear share inspirations second image
Answear share inspirations third image
Kako uporabiti možnost zavijanja daril?
Je tvoje naročilo namenjeno darilu za izbrano osebo? Pred dokončanjem naročila v košarici izberi možnost "Zavijte kot darilo" in izdelke, ki bodo v košarici, bomo estetsko zapakirali in jih dali v okrasno darilno vrečko. Seveda pri tem cene ne bodo vidne. Prav tako ni potrebno skrbeti za račun - poslali ti ga bomo na elektronski naslov, ki nam ga posreduješ.
Koliko stane darilno zavijanje?
Cena storitve pakiranja je 4,90 €. To je enkratni strošek, ki ga je potrebno plačati - za ostalo bomo poskrbeli mi 😊 Strošek pakiranja ni vključen v vrednost naročila, ki je potrebna za brezplačno dostavo.
Ali je lahko vsak izdelek zapakiran kot darilo?
Da, če njegove mere ne presegajo 625x385x275 mm. V primeru problematičnih naročil te bo kontaktiral naša Služba za pomoč strankam.
Kdaj bo paket dostavljen?
Vemo, da darilni paketi ne morejo čakati, zato jih obravnavamo prednostno. Tvoje naročilo bo dostavljeno hkrati z drugimi standardnimi naročili v naši trgovini. Podrobnosti o predvidenem času dostave so na voljo TUKAJ>>
Ali lahko darilo pošljem neposredno prejemniku?
Želiš nekoga presenetiti? V tvojem imenu bomo dostavili darilo! Vse, kar moraš storiti, je, da v polje za naslov za dostavo navedeš naslov prejemnika. Priporočamo tudi, da dopišeš prejemnikovo telefonsko številko, saj bo tako kurir lažje stopil v stik z prejemnikom darila. Pomembno: obvezno navedi svoj e-poštni naslov, na katerega bomo poslali račun za naročilo.
Ali se darilna embalaža med prevozom ne bo poškodovala?
Izdelke, namenjene za darilo, vedno dodatno zapakiramo v standardno škatlo za pošiljanje, saj tako zagotovimo, da naročilo doseže naslovnika nepoškodovano.
Ali je možno vrniti izdelke, ki so bili pakirani kot darilo?
Da, tudi izdelki v darilnem pakiranju se lahko brez težav vrnejo v 30 dneh od datuma dostave. Vendar to velja le za same izdelke, ne pa tudi za embalažo. Podrobne informacije o vseh načinih vračila so na voljo TUKAJ>>
Vse podrobnosti o storitvi " Darilno pakiranje" boste našli v njenih pogojih in določilih TUKAJ>>