Čas branja: 3 min 14 Nov 2023

Tesa Jurjaševič: To je najbolj modna barva letošnje jeseni

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Tesa Jurjaševič, blogerka, modna urednica Grazie ter velika modna navdušenka z vami deli svoj izbor, ki ga je našla v naši ekskluzivni Black Friday pondubi. Preveri, kaj je izbrala, katera barva jo je najbolj prepričala in katere kose z naše ponudbe ti priporoča. 

Barva, ki je zamenjala klasično črno

Letošnji jesen in zimo, bomo klasično in brezčasno črno barvo, zamenjale za njeno nekoliko bolj modno in toplo različico. Čas je za čokoladno rjavo! Barvo, ki je kraljevala na modnih pistah jesensko-zimskih kolekcij, vse od usnjenih oblek in ujemajočih se kostimov pri znamki Brandon Maxwell, plisiranih kril in hlač znamke Fendi pa vse do čokoladnih semiš kosov, ki jih je na modno pisto postavila Prada, velikih usnjenih jaken znamke Sait Laurent, z bleščicami posutih kosov znamke 16Arlington in “party” oblek znamke Jacquemus.

Barva, ki torej dokazuje, da jo bomo z lahkoto vkomponirale tako v naše vsakdanje, kot tudi nekoliko bolj elegantne in večerne modne kombinacije. Čokoladno rjava se ob bok postavlja klasičnim nevtralnim odtenkom, kot so bež, bela in črna barva, ki popolno sovpadajo z (trenutno tako zelo aktualnim) trendom “tihega luksuza” (angl. “quite luxury”) kar je verjetno eden ključnih razlogov, da že nekaj sezon pridobiva na svoji popularnosti.

Tesa je z Black Friday ponudbo izbrala obleko Levi’s.

Inspiracija Tese Jurjaševič

Rjavo barvo bomo vključile v naše pisane in igrive jesensko-zimske kombinacije, kot v klasične in elegantne enobarvne, monokromatske videze, z udarnimi modnimi kosi opaznih tekstur, ki jih lahko najdeš v answear.si aktualni ponudbi. Usnjen Answear.LAB plašč, ki ga lahko kombiniraš s črnimi škornji ali visokimi petami, če pa si pristašica elegance, pa se boš zajubila v volnen plašč By Malene Birger.

Če rada nosiš krila, potem je usnjeno krilo BA&SH tvoja nova obvezna oprema. V mirnem rjavem odtenku najdeš tudi volnen pulover znamke Lovechild ali Gestuz .

Ker se bliža december in z njim povezane zabave, se spodobi, da v svojo omaro dodaš kakšno večerno obleko. Praznične bleščice na obleki znamke Samoe Samoe izražajo prefinjenost in eleganco.

Ostali članki