Italijanski stil: Odkrijte skrivnosti italijanske elegance

Čas branja: 4 min

Oblikovanje “Made in Italy” je edinstveno. Že na prvi pogled je jasno, da imajo prebivalci te države radi osnovne izdelke, starinske predmete in luksuzne izdelke. Kaj je italijanski slog? V našem članku boste našli analizo italijanske elegantne mode.

Nadaljujte z branjem Italijanski stil: Odkrijte skrivnosti italijanske elegance

Versace Jeans Couture. Blagovna znamka za modne individualiste

Čas branja: 3 min

Versace Jeans Couture, ki sta jo Gianni in Donatella Versace ustvarila konec osemdesetih let prejšnjega stoletja, je blagovna znamka, ki se nenehno razvija, preseneča in se upira začasnim trendom. Zato je na vrhu seznama blagovnih znamk, ki ustvarjajo sodobno modo. Vstopite v svet energičnih kolekcij Versace Jeans Couture.

Nadaljujte z branjem Versace Jeans Couture. Blagovna znamka za modne individualiste

Kaj je ekstravaganca v oblačenju?

Čas branja: 2 min

Moda je zelo raznolika in sestavljena iz številnih različnih trendov. Vsak oblikovalec ponuja svojo estetiko. Nekateri so naklonjeni minimalizmu, drugi pa ponujajo popoln mish-mash. Ekstravaganca v oblačilih ima tako svoje zagovornike kot nasprotnike. Preberite, kako ustvariti ekstravaganten videz.

Nadaljujte z branjem Kaj je ekstravaganca v oblačenju?

Kategorije INSPIRATIONOznake , , , , , , , , , Objavljeno dne

Kako nositi Naked dress?

Čas branja: 2 min

Obstajajo številni sporni trendi. Med njimi je zagotovo tudi prosojna obleka (Naked dress), ki spominja na drugo kožo. Namenjena je samozavestnim ženskam, ki rade poudarijo svojo postavo. S čim jo lahko nosite? Oglejte si naše ideje za ta videz.

Nadaljujte z branjem Kako nositi Naked dress?