Spomladanski modni navdih iz kolekcije Sisterhood Treasure

Čas branja: 3 min

Pomlad je čas za spremembe, tudi v vaši garderobi. Iščete nove oblike, barve in materiale, ki vam bodo dali samozavest in osvežili vaš slog? Oglejte si spomladanske navdihe za leto 2024 blagovne znamke Answear.LAB.

Nadaljujte z branjem Spomladanski modni navdih iz kolekcije Sisterhood Treasure

Odkrij lepoto sestrstva s kolekcijo Sisterhood Treasure

Čas branja: 3 min

Answear.LAB v svoji najnovejši kolekciji oblači ženske v edinstven slog in moč sestrstva. V kolekciji Sisterhood Treasure prevladuje oblačenje moči v različnih oblikah – od usnjenih oblek do kompletov in dolgih halj. Videz spremlja ročno izdelan nakit iz naravnih kamnov.

Nadaljujte z branjem Odkrij lepoto sestrstva s kolekcijo Sisterhood Treasure

Styling za silvestrovo 2023: Kako se obleči za najpomembnejšo noč v letu?

Čas branja: 3 min

Očarljiva obleka, elegantna obleka ali bleščeča kombinacija krila in bluze z bleščicami? Ne glede na to, kako boste preživeli silvestrovo, poskrbite za obleko, v kateri se boste počutili čudovito in udobno. Izberite obleke za silvestrovo 2023 na podlagi svetovnih trendov z znamko Answear.LAB.

Nadaljujte z branjem Styling za silvestrovo 2023: Kako se obleči za najpomembnejšo noč v letu?

Kategorije Answear.LABOznake , , , , , , , , , Objavljeno dne

Celebrate everything. Uživaj v posebnih trenutkih v svojem slogu

Čas branja: 3 min

Answear.LAB predstavlja novo kolekcijo Celebrate Everything, ki je kot nalašč za vsako priložnost. Navdih zanjo je dobila ženska, ki se želi počutiti čudovito in edinstveno v vsakem stilu, ki si ga izbere. – Po nasvetu Coco Chanel: Agnieszka Pruchnik, direktorica blagovne znamke Answear.LAB, poudarja: “Vedno bodite videti tako, kot da bi srečali ljubezen svojega življenja ali svojega najhujšega sovražnika.”

Nadaljujte z branjem Celebrate everything. Uživaj v posebnih trenutkih v svojem slogu