Čas branja: 3 min 15 Mar 2024

Spomladanski modni navdih iz kolekcije Sisterhood Treasure

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Pomlad je čas za spremembe, tudi v vaši garderobi. Iščete nove oblike, barve in materiale, ki vam bodo dali samozavest in osvežili vaš slog? Oglejte si spomladanske navdihe za leto 2024 blagovne znamke Answear.LAB.

Marec je odličen čas za pripravo spomladanskega videza. Toplejši in sončni dnevi vas spodbujajo k spremembi posameznih elementov garderobe in iskanju stilov, ki bodo ustrezali vašemu osebnemu slogu in trenutnim trendom. Z novo posebno kolekcijo Sisterhood Treasure iz Answear.LAB boste ustvarili popoln stajling za pomlad.

.

Power dressing

Trend, ki je v letu 2023 zavzel modni svet in si utira pot v leto 2024, je “power dressing”. Gre za slog, ki izhaja iz moške garderobe in je povezan s konservativnimi kosi oblačil. Najpogosteje vključuje suknjiče s širokimi rameni, obleke, midi krila in srajce. V barvni shemi oblačil prevladujejo umirjene barve, med katerimi prevladujejo črna, mornarsko modra, siva in bela.

Vloga močnega oblačenja je podpirati samozavest in samozaupanje žensk. Stil bo izpolnil zahteve vseh, ki si želijo z oblačili zagotoviti notranjo spodbudo. Nosite dobro krojeno obleko, kombinirajte prevelik suknjič s pametnimi širokimi hlačami ali izberite maksi obleko, ki je prilagojena vaši postavi in poudari vaše prednosti. Power dressing je slog, ki se izraža tudi v kakovostnih materialih za oblačila. V tkaninah, kot so bombaž, svila, usnje ali viskoza, se boste počutili močne in nepremagljive.

Navdihi za pomlad 2024: umirjena bež in energična rdeča

Barve, ki so v trendu za prihodnjo sezono, so pravi spomladanski navdih. Energična rdeča je zdaj v trendu, tako kot element stila kot glavni protagonist celotnega videza. Na modnih brveh se redno pojavljajo kreacije “vse v rdečem”, ki jih nestrpno nosijo tudi zvezdniki in ljubitelji mode. Če želite slediti njihovim stopinjam, izberite stile v enem odtenku rdeče barve in ohranite doslednost. Enobarvni videz lahko razbijete tudi tako, da dodate izjemno modne bež dodatke, kot so klasične črpalke ali torbica.

Rdeča barva obožuje družbo osnovnih predmetov. Spomladi kombinirajte intenzivno rdeče oblačilo – pulover, čevlje, hlače ali krilo – z umirjenimi barvami. Močne barve so videti odlično z že omenjeno bež barvo, pa tudi z lomljeno belo ali écru. Zmešajte krepko rdečo z umirjenimi barvami in zagotovo boste izstopali iz množice.

Sodobni minimalizem

Po letih zmagoslavja trendov se moda Y2K umika sodobnemu minimalizmu. Pomladni navdih so zato čiste linije in nonšalantni kroji, v katerih bo silhueta videti elegantno, a hkrati ležerno. Hlače z visokim pasom, katerih noge segajo pod čevelj, so primer te oblike. Spodnji del se dobro ujema s preprostim zgornjim delom – krojenim topom, tank topom, klasično belo-črno majico in barvno usklajeno srajco.

Minimalizem izstopa s klasičnimi kroji, zato v svoj spomladanski navdih obvezno dodajte blazer v beli, bež ali črni barvi. Ko smo že pri preprostih oblikah, je nemogoče, da ne bi omenili oblek. V tej sezoni bosta najbolj modna dva stila: kratka mini in prilegajoča se maksi. Oba modela morata imeti lahkotno strukturo, ki objema telo, ne da bi omejevala gibanje.

Pomladni navdihi 2024: modni dodatki

Spomladi se obeta prava revolucija. V modo se vračajo balerinke, zlasti retro modeli v slogu Mary Jane, ki združujejo udobje in eleganco. So elegantne, vsestranske in dovolj elegantne, da jih lahko nosite ob različnih priložnostih. Lakirane balerinke s peto so zanimiva izbira. Zaradi njih je silhueta videti nekoliko vitkejša, stajlingu pa dodajo pridih lahkotnosti. Te čevlje mora imeti vsaka ljubiteljica mode.

Nove spomladanske navdihe lahko najdete tudi pri nakitu. Eden od najbolj modnih modelov za prihodnjo sezono bodo tisti, ki so izdelani iz kombinacije zlata in srebra. Bili bodo odličen dodatek k umirjenim, umirjenim oblačilom. Spomladi bodo slavile surove, industrijske verižice – ključni elementi pri oblikovanju ogrlic, zapestnic, pa tudi uhanov. V modnem nakitu bomo iskali motive, ki se nanašajo na naravo. Iskani bodo modeli, okrašeni z vzorci, ki namigujejo na rastlinstvo in živalstvo, ter modeli z naravnimi kamni. V ponudbi blagovne znamke Answear.LAB boste našli modni nakit.

.

Ostali članki