Čas branja: 3 min 04 Mar 2024

Odkrij lepoto sestrstva s kolekcijo Sisterhood Treasure

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Answear.LAB v svoji najnovejši kolekciji oblači ženske v edinstven slog in moč sestrstva. V kolekciji Sisterhood Treasure prevladuje oblačenje moči v različnih oblikah – od usnjenih oblek do kompletov in dolgih halj. Videz spremlja ročno izdelan nakit iz naravnih kamnov.

Modni poklon sestrstvu

Kolekcija Sisterhood Treasure je popolnoma nova izdaja blagovne znamke Answear.LAB. Stilizacije, ki so nastale iz ljubezni do žensk in mode, so izhodišče za pripovedovanje zgodbe o sestrstvu kot skupnosti ženskih izkušenj. Sporočilo kolekcije se izraža v vsaki kreaciji z izbiro barv, krojev, vzorcev in tudi najmanjših podrobnosti.


Vezi sestrstva v kampanji Sisterhood Treasure ponazarjata dve izjemni sestri: vrhunski model Monika “JAC” Jagaciak in nadarjena športnica Anna Jagaciak. Njun tesen in iskren odnos izžarevajo analogni portreti, ki spominjajo na fotografije – spomine, zbrane v njunem življenju. Simbol sestrstva, ki povezuje fotografije, je amarilis, cvet, ki uteleša ženski ponos, odločnost in lepoto.


V kolekciji Sisterhood Treasure bo vsaka ženska našla tako modno interpretacijo najnovejših trendov kot navdihujočo vizijo močnega, podpornega sestrstva. – Želimo, da se ženske v oblačilih Answear.LAB počutijo močne in lepe, hkrati pa jih spodbujamo k vzpostavljanju skupnih odnosov, ki temeljijo na zaupanju in razumevanju – pravi Agnieszka Pruchnik, direktorica blagovne znamke Answear.LAB.

Sisterhood Treasure: minimalizem, eleganca in ženstvenost

V kolekciji Sisterhood Treasure prevladuje stil power dressing, ki je predstavljen v obliki usnjenih oblek, kompletov, superg ali dolgih oblek. Stili so minimalistični in sodobni. Navezujejo se na skandinavski slog, vendar ga združujejo z ženstvenimi in romantičnimi vzorci pretiranega cvetja in prosojnic.

Nude in sive barve v teh videzih razbijejo energične in drzne rdeče barve, kot je Valentino total look, in brezčasna črna. Z dopolnitvijo teh odtenkov z nevtralnimi in belimi, ki so povezani s prihajajočo pomladjo, barvna paleta kolekcije Sisterhood Treasure odraža raznolikost in globino ženskih izkušenj opisuje Sylwia Jaskulska, glavna oblikovalka podjetja Answear.LAB.


Estetika kolekcije je sestavljena iz cvetličnih in geometrijskih motivov. Obliko pa ji dajejo materiali in strukture, kot so šifon, naguban taft, patina, staranje, čopki, čepki in 3D-rumene. Značaj videza poudarjajo udarni dodatki, vključno z visokimi petami s trakom za gleženj in odprto peto kot pri Gucciju ali Yvesu Saint Laurentu.

Nakit iz naravnih kamnov

Answear.LAB prvič v svoji zgodovini predstavlja kolekcijo nakita, ročno izdelanega iz naravnih kamnov. S temi dodatki bodo ženske lahko poudarile edinstvenost svojega videza, značaja in sloga. Čeprav so si naravni kamni med seboj podobni, se razlikujejo po obliki, barvi, sijaju in simboliki, ki se jim pripisuje.
Kolekcija Sisterhood Treasure vsebuje tri glavne naravne kamne, ki se nanašajo na njen koncept. Njihov izbor ni naključen. Kamni dodajajo moč, podporo in pozitivno energijo vsaki ženski, ki jih bo nosila. Črni turmalin je mineral globoke barve, ki daje moč in zaščito. Rdeči granat nam daje pogum in upanje. Skalni kristal pa krepi, energijsko stabilizira in nam omogoča doseči notranjo harmonijo. Nakit iz njih je odlično dopolnilo oblekam iz kolekcije Sisterhood Treasure, v kateri je vsak kos del skrbno načrtovane modne zgodbe.

Ostali članki