Čas branja: 3 min 27 Dec 2023

Styling za silvestrovo 2023: Kako se obleči za najpomembnejšo noč v letu?

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Očarljiva obleka, elegantna obleka ali bleščeča kombinacija krila in bluze z bleščicami? Ne glede na to, kako boste preživeli silvestrovo, poskrbite za obleko, v kateri se boste počutili čudovito in udobno. Izberite obleke za silvestrovo 2023 na podlagi svetovnih trendov z znamko Answear.LAB.

Pri stiliranju za silvestrovo 2023 ne gre le za bleščanje bleščic, kovinskih materialov in kristalčkov. V tej sezoni vodijo umirjene barve, preproste in elegantne obleke s perjem v slogu “Velikega Gatsbyja”. Poleg tega imata med novoletnimi oblačili veliko vlogo udobje.

Silvestrovo 2023 v glamuroznem maksi obleki

Se odpravljaš na silvestrski ples? Ali pa se boste morda s prijatelji zabavali v bolj intimnem, a prav tako elegantnem prostoru. Ne glede na to, kje boste preživeli silvestrsko noč, imate priložnost, da se predstavite nekoliko drugače kot vsak dan.
Svečan silvestrski videz lahko dosežete z večerno obleko. Obleka, okrašena z bleščicami, kristali in bleščečimi dodatki, bo pritegnila pozornost vseh gostov. Še posebej impresiven bo model z izrezom, ki poudari postavo. Z njo se boste počutili posebno.
Ljubiteljem klasične elegance priporočamo maksi obleko v glamur slogu iz kolekcije Answear LAB. Kreacijo odlikujejo dolgi rokavi, okrašeni z resicami in stranski razporek. Prijeten material obleke, ki je tudi nežen na otip bo poskrbel za vaše udobje na silvestrovo.

Praznovanje silvestrovanja v mini črni obleki

Silvestrovo 2023 je najboljša priložnost v letu, da zasijete od glave do pet. Obleka s prosojnimi detajli in klasičnim koničastim izrezom je odličen način za ustvarjanje videza z bleščicami. Pri izbiri slip obleke se omejite pri izbiri dodatkov. Izberite nevsiljivo črno torbico in klasične petke, da ne boste zasenčili celotnega videza.
Vendar ne skrbite, če bleščice niso vaša stvar. Enako lepo boste videti tudi v manj okrašeni obleki. Primer takšne kreacije je model iz kolekcije Answear.LAB, izdelan iz tkanine s satenastim prepletom. Prilegajoč se kroj in to sezono modni rokavi iz črne mrežice bodo stajlingu dodali izrazit značaj.

Obleka za posebne priložnosti

Silvestrovo 2023 ni le priložnost za nošenje edinstvene obleke. To sezono se odločite za “power dressing”, trend, ki izraža žensko neodvisnost in moč z dvorednimi suknjiči in kompleti s poudarjenimi rameni.
Z močnim oblačenjem boste videti elegantno. Izberite navadno pleteno obleko in jo dopolnite s skuknjičem z okrasnimi zlatimi gumbi. Kratek suknjič in razširjene hlače optično podaljšajo in stanjšajo vašo postavo.
Ste pripravljeni na zabavo? Oblecite suknjič z bleščicami. Daljši suknjič z zavezovanjem v pasu je kot nalašč za skoraj vsako postavo. Široke hlače iz bleščečega brokata celotnemu videzu dodajo pridih lahkotnosti.

Ne pozabite, da lahko vsak komplet kombinirate. Če želite ustvariti videz močne obleke, vendar še vedno ohraniti ženstvenost in čutnost, izberite ohlapen bel suknjič in ga kombinirajte z bolj prilegajočimi se kosi. Svojo postavo poudarite z brokatnim mini krilom ali prilegajočim se korzetom.

Ostali članki