Čas branja: 3 min 14 Dec 2023

Celebrate everything. Uživaj v posebnih trenutkih v svojem slogu

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Answear.LAB predstavlja novo kolekcijo Celebrate Everything, ki je kot nalašč za vsako priložnost. Navdih zanjo je dobila ženska, ki se želi počutiti čudovito in edinstveno v vsakem stilu, ki si ga izbere. – Po nasvetu Coco Chanel: Agnieszka Pruchnik, direktorica blagovne znamke Answear.LAB, poudarja: “Vedno bodite videti tako, kot da bi srečali ljubezen svojega življenja ali svojega najhujšega sovražnika.”

Svetovni trendi v kolekciji Celebrate Everything

Kolekcija Celebrate Everything je nastala iz prepričanja, da lahko posebne priložnosti praznujemo v svojem slogu. Navsezadnje se lahko vsaka ženska obleče navdihujoče in lepo, ne glede na priložnost. Prav tako pa lahko praznuje življenje, trenutke in neguje odnose.


Kolekcija Celebrate Everything vključuje večerna oblačila. Nanašajo se na trende trenutne sezone. Eden takih trendov je power dressing, ki ga je v modni svet vpeljal Yves Saint Laurent. Oblikovalec je želel, da bi se ženske v oblačilih počutile enako udobno kot moški.


Oblačenje z močjo poudarja tudi, da je samozavest ključni element sloga. Zato imajo obleke – modeli s pomanjšanimi rameni ali kompleti z bleščicami in poudarjenim pasom – pomembno vlogo v večernih predlogah Answear.LAB. Poleg tega je viden navdih trend črnega na črnem, izrazitega nakita, ki ni tako klasičen, in stilov iz devetdesetih let prejšnjega stoletja.

Fenomenalni slogi za vsako pomembno priložnost

Za vsako priložnost se oblecimo tako, kot si želimo – prepričuje blagovna znamka Answear.LAB. Zato v kolekciji poleg oblek niso mogle manjkati niti obleke, ki jih tradicionalno povezujemo z odhodi.
Zanimivi predlogi so stilizacije z drapiranjem na sprednji strani in zapenjanjem s številnimi zlatimi gumbi. Na voljo so tudi midi obleke z razporki spredaj, korzetnimi zgornjimi deli in buffetnimi rokavi, ki se spuščajo do zapestja. Enako fenomenalna je oprijeta dolga obleka z dolgimi rokavi ter resicami. Omembe vredna je tudi maksi obleka s spektakularnimi obrobami na hrbtu.

Želimo, da se ženske počutijo samozavestne in navdušene nad ustvarjanjem svojega edinstvenega sloga, ki bo postal odraz individualnosti in notranje moči,” poudarja Agnieszka Pruchnik.

Navdihujoče podrobnosti

Samozavestna ženska ne mara kompromisov, vendar se tudi ne boji eksperimentirati z različnimi slogi. Zna združevati klasične in sodobne elemente ter tako ustvariti edinstvene kombinacije. Odlična osnova za takšno obleko je komplet, ki ga sestavljajo hlače ter suknjič s pasom, zavezanim v pentljo. Izberete lahko tudi midi krilo z dolgim stranskim razporkom.


V kolekciji Celebrate Everything je na voljo tudi prostor za razbijanje obleke z izvirnimi dodatki. Na primer s čevlji različnih stilov: od petk do škornjev. Izrazit nakit je pomemben del stila. Utrinki dobre pustne zabave so vidni tudi v različnih oblikah in oblikah okrasja. Metuljčki, perje in motiv rožnih cvetov so le nekateri izmed njih.


V barvni shemi večernih videzov prevladujejo klasične barve – črna in bela s pridihom elegantnih bleščic. Med materiali so bleščice, velur, gubani šifon, pretirane teksture s kovinskimi nitmi in vidno krzno.

Ostali članki