Čas branja: 4 min 26 Okt 2023

Odkrij notranjo moč s kolekcijo The Power of Woman

Avtor: Nina
Čas branja: 4 min

Moda je eno od orodij za krepitev samozavesti. S premišljenimi slogi, ki se ujemajo z vašo osebnostjo, se lahko ne le dobro počutite, ampak tudi odkrijete svojo notranjo žensko moč. Želite biti vedno videti samozavestno? Izberite kose iz kolekcije The Power of Woman podjetja Answear.LAB. V nadaljevanju predstavljamo nekaj elegantnih videzov.

Ženske so vsakodnevne superjunakinje in bojevnice, za katere ni nič nemogoče. Za svojim ciljem si vztrajno prizadevajo, ne glede na to, ali nosijo popolno krojeno obleko ali obleko z bleščicami. Nežno negujejo svojo notranjo moč, saj vedo, da je to njihov največji adut.

Answear.LAB s kolekcijo The Power of Woman izpostavlja lepoto vsake ženske in slavi njeno moč ter poudarja, da občutljivost, karizma, zaupanje vase in sposobnost premagovanja ovir sestavljajo atribute ženskosti. Široka paleta izdelkov vam omogoča, da ustvarite edinstven videz za vsak čas dneva in različne izzive. Na vas je, da se odločite, kakšna ženska ste.

Večerna romantika

Se pripravljate na izhod s prijateljicami? Ali iščete popoln videz za večerni zmenek? Ne glede na priložnost boste v dolgi obleki iz bleščic videti odlično. Obleka sestoji s pliseja, presenetljivega razporka, klasičen okrogel izrez pa jo dela večno. Z njo kombinirajte svoje najljubše udobne čeveljce in eleganten nakit, da boste izstopali v množici.

Ljubiteljicam preprostih krojev priporočamo obleko iz tanke pletenine s tričetrtinskimi rokavi in koničastim izrezom. Elastičen pas bo poudaril vaš pas, tako da boste lahko ohranili proporce svoje postave. Po drugi strani pa bo razporek poskrbel, da bo celoten videz lahkoten in ženstven.

Če niste ljubiteljica oblek, izberite preproste črne hlače z bleščicami. Zagotovite si, da se bodo ujemale z bluzo, blazerjem in klasičnimi črnimi petami. Tudi lila oversize suknjič s klasičnimi zavihki in oblazinjenimi rameni se bo bleščal z bleščicami. Združite ga s širokimi hlačami z visokim pasom v isti barvi. Za posebne priložnosti pod njo oblecite elegantno srajco in videz dopolnite z damsko kravato.

Ljubiteljica vsakdanje mode

“Moda je izjava o lastni svobodi,” je dejala Anna Dello Russo, italijanska modna novinarka in glavna urednica revije Vogue Japan. Vsakodnevno oblačenje vam omogoča, da izrazite svojo osebnost in edinstven slog. Answear.LAB takšnim modnim navdušencem vsakdanjega življenja predlaga sloge, ki določajo trende.

Hlače iz gladkega in raztegljivega materiala se bodo zagotovo izkazale v hladnih dneh. Visok pas poudarja naravno linijo silhuete. V kombinaciji z mehkim pletenim puloverjem in usnjeno jakno tvorijo popoln jesenski outfit.

Nepogrešljiv element vsake jesenske garderobe je plašč. Ta je namreč kot nalašč za vsakodnevne priložnostne stajlinge, pa tudi za večerne izhode. Plašč iz kolekcije The Power of Woman je takšen model. Izdelan je iz gladke tkanine in 70 odstotkov volne ter ima visoke termoregulacijske lastnosti. Tako vas greje, ko je hladno, in hladi, ko se temperatura za oknom dvigne. Odlično bo videti z debelejšim puloverjem ali klasično srajco z ovratnikom.

Drzno uporniško dekle iz kolekcije The Power of Woman

Usnje nikoli ne gre iz mode. Je brezčasen material, ki se odlično ujema z različnimi tkaninami, teksturami in kroji. Dopolnjuje tako elegantno obleko kot drzen vsakdanji slog. Zato je primeren za vsako žensko, ki z modo izraža svojo samozavest in odločnost v življenju.

Kako s kolekcijo The Power of Woman ustvarite uporniški videz? Izberite obleko iz umetnega usnja s pasnim pasom in jo kombinirajte s trendovskimi supergami na platformi te sezone. Enako zanimiv učinek bo imelo tudi krilo mindi z razširjenim, plisiranim krilom. Združite ga z debelo majico ali puloverjem in rock and roll škornji.

Ostali članki