Čas branja: 3 min 17 Okt 2023

Ženska moč se razkriva v novi kolekciji znamke Answear.LAB

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Ženske so vsakodnevne superjunakinje in bojevnice, za katere ni nič nemogoče. Odkrijte svojo žensko moč z najnovejšo kolekcijo The Power of Woman iz Answear.LAB, v kateri modni izzivi postanejo študij za krepitev samozavesti in edinstvenega sloga.

 

Odločna, samozavestna in samozavestna – takšna je ženska Answear.LAB. Je prava arhitektka življenja, ki pogumno ustvarja svojo resničnost. Vztrajno sledi svojemu cilju, ne glede na to, ali nosi popolno krojeno obleko ali obleko z bleščicami. Nežno neguje svojo notranjo superjunakinjo, saj se zaveda, da je ženska moč njena največja odlika.

Odkrijte moč ženske z novo kolekcijo Answear.LAB. Blagovna znamka si je vedno prizadevala odkriti žensko bistvo onkraj mode in njeni najnovejši stili so izraz te strasti. Answear.LAB ne poudarja le lepote vsake ženske, temveč tudi slavi njeno moč. Razblinja stereotipe in nas prepričuje, da je ženskost kombinacija občutljivosti, moči karizme, neverjetne samozavesti in sposobnosti premagovanja ovir.

Vsaka ženska ima v sebi supermoč. Čeprav smo pogosto galaksije, sestavljene iz različnih izkušenj, ciljev in želja, nas združujeta izjemna moč in pogum, s katerima gremo skozi življenje. Answear.LAB želi vsem ženskam z modo zagotoviti samozavest. Zato smo se v kolekciji The Power of Woman osredotočili na oblačenje moči v brezčasnem dizajnu.

pravi Agnieszka Pruchnik, direktorica blagovne znamke Answear.LAB.

Ženska moč z Answear.LAB

Kolekcija Power of Woman je kombinacija klasične mode in trenutnih trendov. Je ženstvena, drzna in navdihujoča. Nova kolekcija vključuje klasično črno satenasto obleko s perjem, pa tudi obleko v temno mornarsko modri barvi in kombinezon z galaktičnim potiskom.

Stili združujejo različne teksture, tkanine ter elemente ženskih in moških oblačil. V zgodbi o ženskih superjunakinjah iz kolekcije imajo barve pomembno vlogo. Črna, kraljevsko modra, lapis azur ali sivka so metafore za notranjo moč žensk. Močne barve so ublažene s kremnimi in sivimi odtenki, ki so še posebej vidni pri vrhnjih oblačilih.

“The Power of Woman” (moč žensk) poleg drznosti za blagovno znamko pomeni tudi nenavadne kombinacije. Cekini v duetu s pleteninami, kosmatimi teksturami in bleščicami, modeli večjih dimenzij in bolj prilegajoči se modeli tvorijo koherentno modno celoto v kolekciji The Power of Woman.

Močni kroji, kot so lakirano krilo, letalski ali kobaltni plašč, se med drugim odlično ujemajo s svetlo vijolično obleko in prosojnimi topi. Izraziti poudarki, kot so zaponke in kamenčki, se pojavljajo tudi pri dodatkih in obutvi. Pri oblačilih jih lahko opazimo v prozornih bluzah in trendovskih ramanih. Answear.LAB je prepričan, da bo ženska v vsakem od teh kompletov začutila svojo notranjo moč.

Ostali članki