Čas branja: 3 min 14 Nov 2023

Najboljši ulovi v Black Friday ponudbi

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Si pripravljena na najboljše popuste te sezone? Black Friday oz. Črni Petek je končno tu! Prepusti se vrtincu popustov, si končno privošči tisto torbico ali čevlje, ki že nekaj tednov samevajo v tvoji nakupovalni košarici. Popuste lahko izkoristiš tudi za prihajajoče praznike, vnaprej kupiš darila in si poenostaviš že tako kaotičen in prenatrpan december.

Zadnja priložnost in najnižje cene!

Iz naše Black Friday smo izbrskali stylinge in posamezne kose, ki so na voljo po res nizkih cenah. Si pripravljena, da jih delimo s teboj?

V svojo omaro za pičlih 9.99 € lahko dodaš modno zeleno obleko z dolgimi rokavi znamke Answear.LAB, jo dopolniš s črnimi gležnarji, ter brezčasnim in elegantnim črnim plaščem.

Lov na znamke

Si v svojo omaro vedno želela dodati premium znamke in vedno čakaš na najboljšo priložnost? Prihranili smo ti kar veliko časa in našli nekaj kosov, ki jih je vredno hitro zgrabiti, preden te kdo ne prehiti. ;)

V svojo omaro lahko dodaš živahno, a vseeno elegantno obleko znamke Marciano Guess, h kateri dodaš torbico Steve Madden ali denarnico Chiara Ferragni (ali kar oboje).

Za tiste, ki imate raje bolj elegatne kose ter brezčasno črno barvo, smo našli univerzalni top znamke Marella, ki ga lahko kombinirate k elegantnim črnim hlačam. Za piko na i smo našli še visoke pete Steve Madden ali pa malo bolj živahne Karl Lagerfeld, in že ste pripravljene na zmenek, večejo, gledališko predstavo ali le šik petkovo zabavo v mestu.

Športno in udobno

Našli smo pestro ponudbo tudi za tiste, ki prisegate na udobje. Kaj praviš na pulover Chiara Ferragni ter mikico Karl Lagerfeld v kombinaciji s toplimi Inuikii-cami?

Ideje za darila

Vsako leto se spopadamo z isto dilemo – kaj kupiti za božična ali novoletna darila? Saj veš, da je last minute in impulzivno nakupovanje vedno najdražje? Letos si prihrani vse skrbi ter svojim ljubljenim podari nekaj uporabnega in lepega. Naj bodo to zlati uhani Guess, malce bolj elegatni Calvin Klein ali pa volnen šal Victoria Beckham za hladne zimske dni.

 

Še več izbire in inspiracije z naše Black Friday ponudbe najdeš na tukaj

Ostali članki