Čas branja: 4 min 16 Nov 2023

Nina Klinar: Kaj je bilo na moji wishlisti za Black Friday in kaj bi si še izbrala?

Avtor: Nina
Čas branja: 4 min

Črni petek oz. Black Friday slovi po neustavljivih ponudbah in edinstvenih priložnosti. Vsako leto si za čas Black Friday ponudbe naredim svojo wishlisto na kateri se znajdejo dražji izdelki oz. dražji, brezčasni modni kosi. Roko na srce, vsak od nas ima ogledan kakšen dražji kos oblačila, mogoče nov aparat za kavo ali pa nekaj, kar si drugače nebi privoščil, ker se ti zdi predrago. Zato celo leto čakaš na Black Friday ponudbo, kjer po znižani ceni dobiš premium izdelek. Pa naj še kdo reče, da Črni petek ni kul?!

Pokazala ti bom svoje favorite na letošnji Black Friday wishlisti, kateri te bodo popeljali v
svet elegance in lepote, kot si vsaka ženska tudi zasluži. Vse modne kose sem našla pri
answear.si in dobila res hude popuste!

Topli plašč za hladne zimske dni

Na prvem mestu letošnje wishliste je bil brezčasen zimski plašč oziroma. dolga zimska parka. V moji omari boš poleg elegantnih plaščev našla tudi meni obvezno zimsko opremo in to je parka. Pri mojem življenjskem slogu z majhnim otrokom trenutno večkrat prevladuje športni oz. cosy stil oblačenja in pozimi rada dodam tisto piko na i s krasno športno ampak elegantno zimsko jakno. Letos v moji garderobni omari nekako prevladujejo zemljski toni, predvsem veliko posegam po vseh vrstah rjave barve.

Zdaj se ti lahko že zdi, kakšne barve je moj nov zimski plašč? Pri Answearju imajo res ogromno izbiro vsega ampak sama ponavadi res iščem tisto nekaj, kar mi takoj pade v oči in mi ne gre iz glave. To je bila letos puhovka Lauren Ralph Lauren za katero vem, da je res brezčasen kos in bo zaradi svoje kakovosti in prefinjenosti dolga leta v moji omari.

UGG ali alternativa?

Ker sem vzela parko, sem želela dodati še obutev in tako imam dva večna kosa oziroma dva kosa, ki ju lahko kombiniram na sto različnih načinov. Moja izbira so bile “UGGICE” s platformo znamke AnswearLab, prav tako v rjavem odtenku, da povežem med sabo parko ter čevlje, nato pa spodaj kombiniram še maksimalno dve barvi. Ta dva modna kosa lahko kombiniram na dva načina: cosy oziroma športno eleganten stil ali pa samo na eleganten način ( petene obleke, elegantne hlače v kombinaciji s pletenim puloverjom, … )

Black Friday ponudba

Spodaj ti pokažem par artiklov, ki so moj zimski “must have” v omari in katere bom kombinirala na moj Black Friday ulov.

Kosi, ki so vedno v moji omari so tudi: pulover z bleščicami Silvian Heach ter pleten pulover iste znamke.

Nepogrešljiv ter večni kos so usnjene hlače ali topel komplet pulover in krilo:

Celoten outfit pa seveda popestrijo modni dodatki in za k svojem Black Friday izboru sem
izbrala dve različni priložnosti oziroma dva različna stila – eleganten stil, h kateremu se prilega nepogrešljiva Pinko torbica ter casual stil v katerega sem vključila kapo s primesjo volne znamke Ralph Lauren v kombinaciji s prostorno usnjeno torbico Michael Kors:

Ostali članki