Čas branja: 3 min 21 Nov 2023

Očarljiva Eleganca: Moje Potovanje skozi Črni Sijaj

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Danes se bom dotaknila nečesa, kar je en velik del mene – osebnega stila. Zadnje čase rada oblečem nekaj kar izraža mojo osebnost ter hkrati poudarja eleganco in drznost. Ena izmed mojih nedavnih kombinacij je bila zame res posebna in z vami bi rada delila, zakaj.

Črno Usnje: Večno Priljubljeno

Ko sem brskala po Answear strani ter si ogledovala njihovo Black Friday ponudbo, mi je v oko padlo črno kratko krilo iz imitacije kačjega usnja. Njegova tekstura in videz dodajata pridih drznosti, hkrati pa ostajata eterno privlačna. Usnjena krila so vedno v modi, kar pomeni, da so odlična naložba v vsako garderobo.

Škornji nad kolenom: Ustvarjanje “višine” in Elegance

Da bi poudarila krilo, sem se odločila za nad-kolenom visoke črne usnjene škornje. Poleg tega, da ustvarijo čudovito harmonijo z usnjem krila, škornji poudarjajo eleganten videz. To je zagotovo kombinacija, s katero boš vedno opažena.

Mehak pulover s seksapilnim izrezom

Povrh vsega sem izbrala mehak črn pulover z izrezom na hrbtu. Ta detajl dodaja pridih seksapila celotnemu videzu.

Volnen Plašč: Nujno zlo, ki očara

Celoten videz sem zaokrožila z volnenim plaščem, prav tako v črni barvi. Plašč je tisti kos oblačila, ki je ne le nujno zlo v hladnejših dneh, ampak tudi močno vpliva na celoten vtis. Zato sem izbrala takšnega, ki se odlično ujema z ostalimi kosi, hkrati pa dodaja še dodaten sloj elegance. Je večini kos, katerega bom lahko nosila še vrsto let.

Večnost črne barve

Moja odločitev za črno ni naključna. Črna je barva, ki je večna in se vedno zlahka vključi v garderobo. Je osnova, ki omogoča, da izstopajo detajli. Fokusirala sem se na kose, ki so večni in uporabni, a hkrati nosijo nekaj posebnega.

Vsak kos, ki sem ga izbrala, mi omogoča, da izrazim svojo osebnost in se obenem počutim samozavestno. Moje oblačilo ni le niz naključno izbranih kosov, ampak zgodba o meni. Na koncu dneva je osebni stil izraz naše edinstvenosti. Bodimo drzni, bodimo elegantni, bodimo svoji.

Kakšen je pa tvoj najljubši kos v garderobi, ki ti pomaga izraziti svojo osebnost?

Ostali članki