Čas branja: 2 min 30 Dec 2022

Zima v mestu z Jack Wolfskin

Avtor: Nina
Čas branja: 2 min

Sredi mesta ali na robu divjine – vse okoliščine so primeren trenutek, da pokažeš kaj znaš. Raziskuj, navdihuj in deluj z najnovejšimi ponudbami znamke Jack Wolfskin.

 

Čeprav blagovno znamko Jack Wolfskin povezujemo predvsem z naravo, divjimi potepanji in ekstremnimi športi, ponuja še veliko več! Da bi izkoristili prednosti robustne in vsestranske ponudbe te blagovne znamke, se ti ni treba takoj odpraviti na pot. Si za urbani priložnostni in vsestranski slog, ki zadovolji tudi tiste najbolj zahtevne? Potem nujno poglej zimske kolekcije te blagovne znamke za ljudi, ki preprosto želijo biti aktivni.

 

Mestni volkovi

Kaj je največja ovira pri premagovanju urbanih izzivov? Pozimi je to gotovo vreme: nizke temperature, veter, luže in snežni meteži. A ne glede na razmere moraš vsak dan osvojiti nekaj mestnih vrhov – uspešno se povzpni nanje z elegantnimi jaknami iz kolekcije Urban Entdeckung. Ponudba je namenjena mestnim raziskovalcem, ki so aktivni tudi v najhladnejših dneh. Na poti v službo, na pomemben sestanek ali na navaden sprehod se želijo počutiti udobno in hkrati dobro izgledati. Jakne Jack Wolfskin so polnjene s certificiranim puhom ali sintetično izolacijo PrimaLoft®, ki ti zagotavlja največjo toploto, hkrati pa so izdelki izjemno lahki. Zbirko dopolnjujejo dodatki: funkcionalni pleteni klobuki ter praktične poslovne torbe in nahrbtniki z zanimivimi podrobnostmi.

Stalni raziskovalci

365 – toliko je dni v letu, ko ste lahko aktivni in izkoristite vsako minuto. Živite za trenutek in vedno najdete čas za spontan izlet? Potem potrebujete vsestranske, funkcionalne in učinkovite rešitve. Na voljo vam je kolekcija 365. Blagovna znamka ga je ustvarila za tiste, ki želijo živeti po lastnih željah, čutijo neustavljivo željo po odkrivanju novih stvari, raziskujejo resničnost in občutijo polnost svobode. Tu boste našli oblačila in dodatke, ki vas bodo najbolje zaščitili pred težkimi vremenskimi razmerami in vam pomagali uresničevati vaše strasti in naloge. Hkrati je kolekcija brez zadržkov oblikovalska – navsezadnje je vaš slog sporočilo, ki ga pošiljate ljudem okoli sebe.

Ostali članki