Čas branja: 3 min 10 Maj 2024

Get the look: “Odeni življenje v dragocenosti”

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Moda odraža naše vrednote, izraža našo osebnost in življenjski slog. Koščki garderobe, ki jih zbiramo, postanejo pomembnejši, če z njimi povežemo posebna čustva in izkušnje. Naj vas navdihne kampanja “Odeni življenje v dragocenosti” in poiščite svoje pomembne predmete na spletni strani Answear.si.

Kako nositi najlepši trenutek, ki ste ga doživeli v svojem življenju? Na primer trenutek, ko ste uresničili svoje največje sanje, napredovali v službi ali odšli na želeno potovanje. Stvari nas spremljajo ob vsakem od teh pomembnih dogodkov. So nosilke čustev in spominov. Če si ponovno oblečemo oblačila, v katerih smo doživeli nekaj izjemnega, lahko ponovno doživimo dragocen trenutek.

Poiščite predmete, ki so vam pomembni, in se zgledujte po stilih iz kampanje “Odeni življenje v dragocenosti”. Skupaj z nami izberite trenutke in spomine, ki bi jih radi ponovno nosili.

Odela bi se v … nežen mah temnega gozda

Stili, ki spominjajo na dotik zelenega gozdnega mahu, so namenjeni vsem, ki imajo radi oblačila iz naravnih materialov. Če ste med njimi, se odločite za lahkotne in zračne kreacije, kot je obleka Marella, ki jo sestavljajo lanena vlakna, izdelana po trajnostnih proizvodnih postopkih, kar zmanjšuje njihov vpliv na okolje. Zaradi čudovite bež barve, plisov in prilegajočega se kroja bo stajling primeren za vsako priložnost – tako posebno kot vsakdanjo.

V kreaciji Herskind, izdelani iz tkanine z bleščicami, pa se boste počutili posebno. Ravni kroj, dolgi rokavi in klasičen okrogel izrez skupaj ustvarjajo slog, ki je popoln za pomembne dogodke, ki si jih boste še dolgo zapomnili.

Odela bi se v … jato ptic

Se želite počutiti sproščeno, udobno in hkrati nositi modne spomladanske sloge? Izberite usnjen videz z motivom trepalnic in oversize krojem. Osnovo tega videza oblikujte s črnimi spodnjimi hlačami na zvonec z visokim pasom. Umetno usnje v spodnjem delu zvona italijanske znamke Patrizia Pepe je odlična izbira. Združite jih s srajco, topom ali klasično majico in jih dopolnite z usnjeno jakno znamke Herskind z značilnimi trepalnicami. Ohlapen kroj bo zagotovil popolno svobodo gibanja in celotni obleki dodal lahkotnost.

S pravimi dodatki izboljšajte svoj slog. Za pomlad obujte črne usnjene japonke z okrasno zlato peto oblikovalke Vandy Novak. Videz dopolnite z oblikovalskimi sončnimi očali znamke Off-White pravokotne oblike z rahlo obarvanimi jantarnimi lečami.

Ali pa bi se odela kar v ta trenutek

V življenju so trenutki, ki bi jih radi podoživeli, pa čeprav le za trenutek. Predstavljajte si, da bi se lahko oblekli za dogodek, ki vam je pomemben. Zlata, razvlečena obleka Pinko za posebne priložnosti, večerne izlete in nepozabna srečanja bi lahko bila takšen nosilec posebnih čustev in doživetij.

V sončnih pomladnih dneh izberite bombažne srajce ali bele srajce z ažurovimi vstavki. Zaradi ležernih, zračnih tkanin in ohlapnih krojev se boste počutili udobno in elegantno. Dopolnite jih z dodatki, kot so slamnati klobuk, majhna torbica, ki jo lahko vzamete s seboj, kamorkoli greste, ali najbolj modne balerinke te sezone. Doživite svoje najljubše trenutke v življenju s slogi, ki so sestavljeni po vaših željah.

Ostali članki