Čas branja: 2 min 03 Jan 2023

Zavij darilo z enim samim klikom!

Avtor: Nina
Čas branja: 2 min

Brez kilometrov okrasnega papirja, lepljivih kvadratkov salotejpa, kupov vrečk in zvijalnih trakov … Prihrani čas in energijo, ki ju lahko porabiš za kaj drugega. Z veseljem ti olajšamo življenje, zato darila zapakiramo namesto tebe.

 

Božič, rojstni dan ali morda pomembna obletnica, ki je ne smeš pozabiti? Veliko je pomembnih priložnosti, ki jih je treba ustrezno proslaviti in predstaviti. Radi obdarujemo svoje bližnje (in prav tako radi sprejemamo darila), vendar lahko pri tem naletimo na nekaj ovir, med katerimi izbira darila nikakor ni največja. Nisi prepričana, kako ali v kaj ga boš zavili? Naj ti priskočimo na pomoč!

Umetnost zavijanja daril

Zavijanje daril je prava umetnost – si vedela, da obstajajo celo posebne tehnike zavijanja, ki jih navdihujejo origami, decoupage in furoshiki? In čeprav mnogi z veseljem preživijo dolge ure sami z okrasnim papirjem, trakovi in etiketami, se zavedamo, da je to za nekatere lahko precejšen izziv. Zaradi različnih razlogov: pomanjkanja časa, umetniških sposobnosti ali … idej. V kaj estetsko zaviti srajco ali pulover? Kako fantu/prijateljici/punci podariti nakit, svojemu šefu pa nogavice?

Tako se dela!

Ko zmanjka idej in se čas izteka, si nikar ne belite las – saj imate na voljo nas in našo posebno storitev ZAVIJ KOT DARILO. Vaše naročilo bomo zapakirali v oblikovalsko darilno vrečko, ki smo jo oblikovali mi, in ga dostavili na naslov, ki ste ga navedli. Vse izdelke pred pakiranjem podrobno preverimo, saj želimo zagotoviti, da bodo do prejemnika prispeli na najbolj navdihujoč način.

Izberete darila – mi jih zapakiramo in dostavimo. Preprosto, kajne?

Ostali članki