Čas branja: 2 min 21 Feb 2023

Velik korak v zgodovini vrhunskih uličnih oblačil! Answear.com, Sneakerstudio in PRM se skupaj podajajo na vznemirljivo potovanje

Avtor: Nina
Čas branja: 2 min

Združujemo svoje moči, prednosti in dolgoletne izkušnje z dvema edinstvenima blagovnima znamkama! Sneakerstudio, eden od vodilnih na področju prodaje superg in ulične mode v Srednji in Vzhodni Evropi, ter nastajajoča znamka premium ulične mode PRM bosta postala del našega življenjskega cikla.

Svoje vizije o ustvarjanju najbolj udobnega prostora dopolnjujemo z ustvarjanjem lastnega brezkompromisnega sloga. Svoje potenciale in strasti uporabljamo pri iskanju in ponujanju najbolj zaželenega življenjskega sloga, svetovnih blagovnih znamk. Naša ponudba lifespiration prehaja na novo raven! Ponudbo portala Answear.com bosta dopolnila igralca, ki o supergah in uličnih oblačilih vesta vse: Sneakerstudio in PRM.

Všeč sta nam blagovni znamki, ki izstopata predvsem s svojo edinstveno ponudbo vrhunskih superg in uličnih oblačil. S to kombinacijo širimo svoje poslovno področje in možnost, da z namenskimi linijami izdelkov dosežemo nove skupine kupcev, vključno z generacijo Z ali kupci, ki jih zanimajo vrhunski in luksuzni izdelki.

Krzysztof Bajołek, izvršni direktor družbe Answear.com

Sneakerstudio – vse, kar imate radi o supergah

Imate radi superge, dober dizajn in široko ulično kulturo? Sneakerstudio vam bo všeč! Blagovno znamko življenjskega sloga in superg že več let cenijo predvsem mlade generacije, ki želijo ustvariti svoj individualni, brezkompromisni slog. Ponuja izdelke z logotipi znamk Adidas Originals, New Balance, Carhartt ali Veja. Sneakerstudio ni znan le na Poljskem, prek svoje spletne strani v angleškem jeziku prodaja izdelke po vsej Evropi. Sama blagovna znamka se je rodila leta 2015 v krakovskem okrožju Kazimierz, kjer se na ulici Starowiślna 55 nahaja njen stacionarni butik, ki je že postal kultna destinacija za lokalne ljubitelje superg, umetnike in ulične kulture.

PRM – vrhunska ulična oblačila

Edinstvena sodelovanja, omejene kolekcije, najbolj zaželene superge … To je bistvo PRM, razmeroma svežega koncepta, ki povezuje svet ulične mode z edinstvenimi oblikovalci z vsega sveta. Tu boste našli luksuzne in že kultne znamke uličnih oblačil: Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV ali Rick Owens. Ponudbo PRM lahko raziskujete prek spleta ali v vzdušnem butiku, ki se nahaja v samem središču Varšave, na ulici Świętokrzyska 16, kamor zahajajo stilske ikone, priljubljeni vplivneži in pravi ljubitelji uličnih oblačil.

Ostali članki