Čas branja: 3 min 24 Dec 2022

Answear x Marciano by Guess – navdihni se!

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Sredi decembra se je zgodila prava čarovnija! Skupaj z nami si oglej zakulisje edinstvenega dogodka, ki sta ga skupaj ustvarila Answear in Marciano by Guess.

 

Marciano by Guess je že vrsto let zakladnica navdiha za ljubitelje in oboževalce čutnih in elegantnih predlogov. Nadzoruje jo soustanovitelj znamke Guess Paul Marciano, pod čigar prefinjenim očesom nastajajo fenomenalna oblačila in dodatki. Najnovejša kolekcija znamke je primerna za garderobo mladih žensk, ki imajo rade trende, a hkrati želijo ohraniti individualen in izviren slog. Intenzivne barve, presenetljivi potiski, drzni kroji in očarljivi dodatki – to so ključni atributi blagovne znamke Marciano by Guess. Priložnost za boljše spoznavanje blagovne znamke je bil ekskluzivni dogodek, na katerega so bili povabljeni vodilni poljski vplivneži.

Kraljevska dobrodošlica

Dogodek Answear x Marciano by Guess je potekal v samem središču Krakova, v palači Bonerowski. Zasneženo vreme ni zmotilo šampanjskega razpoloženja in toplega, navdihujočega vzdušja. V zgodovinski palači smo ustvarili edinstveno vzdušje blagovne znamke Marciano by Guess, ki je udeležence očaralo že ob vstopu. Posebne goste smo pozdravili s šampanjcem in afirmacijami – dekleta na naši koktajl zabavi so imela čas, da se vključijo in poglobijo v neverjeten svet Marciano by Guess.

Edinstven slog

Za ta poseben večer si je vsak udeleženec dogodka izbral oblačila Marciano by Guess iz naše ponudbe. Bleščice, glamur, izraznost – vsaka ženska se lahko v kreacijah te blagovne znamke počuti samozavestno in posebno! Oblačila in dodatki so bili stalni del dogodka – razstavljeni na obešalnikih in prozornih policah so bili na ogled kot najboljši eksponati v galeriji.

Marciano moment

Spektakularen slog se ne konča pri čevljih in obleki. Sestavljajo ga pričeska, posebne geste in nenazadnje dišava. Zato smo se na dogodku osredotočili tudi na ustvarjanje lastnih dišavnih kompozicij: začeli smo s kratkim predavanjem o zgodovini in ustvarjanju parfumov, nato pa smo nemoteno prešli v delavnico. Mojster za izdelavo dišav je za vsakega udeleženca ustvaril individualno dišavo, ki je ustrezala ustvarjanju in osebnim željam. Dišeča predstavitev “mojega jaza” je bila ujeta v očarljive flomastre, ki jih je vsak udeleženec prejel kot darilo.

Vizualne in olfaktorične vrhunce je dopolnjevala saksofonska glasba v živo. Veliko je bilo tudi živahne razprave, uživanja v sladkarijah in brskanja po novostih Marciano by Guess.

Ostali članki