Čas branja: 3 min 27 Feb 2024

Versace Jeans Couture. Blagovna znamka za modne individualiste

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Versace Jeans Couture, ki sta jo Gianni in Donatella Versace ustvarila konec osemdesetih let prejšnjega stoletja, je blagovna znamka, ki se nenehno razvija, preseneča in se upira začasnim trendom. Zato je na vrhu seznama blagovnih znamk, ki ustvarjajo sodobno modo. Vstopite v svet energičnih kolekcij Versace Jeans Couture.

Ne zanimajte se za trende. Ne dovolite, da vas moda prevzame. Sami se odločite, kdo ste, kaj želite sporočiti z načinom oblačenja in življenja,” je svetoval Gianni Versace.
Njegova strast do ustvarjanja inovativnih, vrhunskih modnih modelov je prispevala k oblikovanju blagovne znamke Versace Jeans Couture, ki je bila ena prvih, ki je na modni brvi združila visoko in urbano modo. Njene modele odlikujejo visokokakovostna tkanina, kroj, detajli ter sodobno in izvirno oblikovanje. Poglejmo si podrobneje modele Versace Jeans Couture.

Versace Jeans Couture – ustvarjalnost in izviren slog

Džins je v središču modelov Versace Jeans Couture. Z mislijo na ta material znamka ustvarja kolekcije, ki slavijo mladost, sodobnost in ustvarjalnost. Pogumno stopa v modni svet in privablja tiste, ki ne le da ne sledijo določenim trendom, temveč želijo s svojim slogom dati jasno izjavo.


Versace Jeans Couture oblikuje oblačila in dodatke za prave modne individualiste, pri čemer poskrbi za podrobnosti, daje izdelkom edinstven značaj in jim doda umetniški pridih. Kavbojke so obogatene z barvnimi ali zlatimi šivi. Bluze, majice, puloverji, srajce ali obleke so okrašene s potiski in volančki Versace Jeans Couture.


Izjemno priljubljena je tudi kolekcija markantnih čevljev in torbic, ki so priljubljene zaradi zlatih, bogato okrašenih zapenjanj. Dodatki pritegnejo pozornost z izvirnim dizajnom in visokokakovostno izdelavo. Ko se oblečete v modele Versace Jeans Couture, boste zagotovo izstopali iz množice.

“Neon Pop Romance” – vrnitev k estetiki Y2K

Versace Jeans Couture se v svoji kolekciji za pomlad-poletje 2024 sklicuje na estetiko Y2K in se tako poklanja ikoničnim slogom iz leta 2000. “Neon Pop Romance” je eksplozija živahnih barv, umetniških potiskov in podrobnosti, značilnih za znamko, kot so ovratniki v zahodnjaškem slogu ali zlate zaponke. Potiski na oblačilih spominjajo na motive baroka, vendar so tokrat posodobljeni s čopičem za akvarel. V središče kolekcije “Neon Pop Romance” je blagovna znamka postavila džins, vendar eksperimentira z materialom, ki ga kombinira v patchwork vzorcih na majicah, srajcah, gamašah, supergah ali jaknah, oblačila pa so zlatorumeno, srebrno in bronasto lakirana. Poleg džinsa se pojavljajo tudi druge tkanine, vključno s šifonom in najlonom. “Neon Pop Romance” odlikujejo izvrstno krojenje in pop, romantičen slog, ki spominja na prve modele Versace Jeans Couture in odlično odraža uporniški slog znamke, prežet z mladostno energijo.

Ostali članki