Čas branja: 4 min 31 Jan 2024

Styling za valentinovo zanjo in zanj

Avtor: Nina
Čas branja: 4 min

Ali boste valentinovo preživeli na romantičnem zmenku v restavraciji? Ali pa načrtujete čudovit večer v dvoje doma? V obeh primerih boste potrebovali pravo obleko. Kakšen stajling za valentinovo bi bil primeren? Pobrskajte po naših predlogih.

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen – tako ljubezen, ki jo podarjamo svojim bližnjim, kot tudi ljubezen do sebe. Obe obliki naklonjenosti sta izjemno pomembni in nam dajeta občutek čustvene izpolnitve. Ne glede na to, kako želite preživeti valentinovo, za to priložnost izberite obleko, zaradi katere se boste počutili posebno.

Ohlapno in udobno

Oblačila za valentinovo oblikujte tako, da bodo primerna za to priložnost. Če se odpravljate v kino ali pa boste praznik zaljubljenih preživeli v svojih štirih kotičkih hiše, se odločite za vsakdanji slog, ki bo ustrezal vašemu slogu. Ne pozabite na izvirne kombinacije in lastno udobje.

Ne pozabite, da je dan ljubezni odlična priložnost za preživljanje časa drug z drugim. Ni vam treba organizirati imenitne večerje ali iti v filharmonijo ali gledališče, da bi vredno proslavili svoja čustva. Film in obrok, ki ga pripravita skupaj, sta lahko prav tako vznemirljiva. Če oba rada preživljata čas doma, se za valentinovo odločite za čim bolj udoben stajling. Na primer mehke pletene komplete trenirke za njo in zanj v bež in sivi barvi.

Vsakdanji videz je primeren tudi, če nameravate iti v kino. Valentinovo je pozimi, zato se odločite za tople, večplastne videze. Za ženske priporočamo pletene obleke in krila v kombinaciji s toplim puloverjem ali majico. Videz dopolnite s preveliko bomber jakno ali plaščem za ulično oblačenje.

Matchy-matchy Valentinovo

Romantične načrte za valentinovo lahko uskladite s svojim slogom. Vse, kar morate storiti, je, da se odločite za ujemajoče se kombinacije. Izberite enega od modnih enobarvnih videzov te sezone.

Če imate radi džins, ga nosite od glave do pet. Hlače kombinirajte s podobno obarvanimi katanami, videz pa dopolnite s črnim rolojem in privlačnimi dodatki. Dame se odločite za popoln videz s klasičnimi črnimi petkami in torbico čez telo, moški pa z usnjenimi vrečastimi škornji.

Pri oblikovanju enobarvnega videza za valentinovo upoštevajte barvni vidik. Rožnata, rdeča ali rjava barva je kot nalašč za praznik zaljubljencev. Kako ustvarite enobarvni videz zanjo in zanj? Osredotočite se na podobne barvne odtenke in v skladu z njimi sestavite svojo garderobo za valentinovo. Vse potrebne elemente boste našli na spletni strani answear.si

Eleganten videz za valentinovo

Večerja ob svečah v elegantni restavraciji, simfonični koncert in večerni sprehod – si tako predstavljate popoln valentinov dan? V tem primeru izberite elegantna oblačila, prilagojena romantični priložnosti.

Za ženstveno glamur obleko se bosta dobro obnesla razširjena obleka iz šifona ali žameta in eleganten plašč z ravnimi nogami. Elegantno obleko za valentinovo boste dopolnili s torbico in nakitom, zlasti uhani, ki najbolj izstopajo v zimskih oblekah. Pri izbiri čevljev s peto se prepričajte, da so stabilni in primerni za zimske razmere.

Osnova elegantnega valentinovega za moške je obleka s kravato ali metuljčkom. Če pa vam ta prefinjena možnost ni najbolj všeč, se odločite za nekoliko bolj ohlapen videz. Bela srajca in dobro krojene hlače so kot nalašč za vsakršno oblačenje. Na koncu si nadenite daljši plašč chesterfield. Izberite tudi elegantne čevlje, kot so škornji chukka, čevlji chelsea ali brogues.

Ostali članki