Čas branja: 2 min 24 Jan 2023

Skoči na stilski vrh – kolekcija Roxy x Chloe Kim

Avtor: Nina
Čas branja: 2 min

Čas je, da se odpraviš na smučišče! Kaj pa boš oblekla? Najbolje, da nekaj iz kolekcije Roxy x Chloe Kim, ki jo je podpisala navdihujoča olimpijska zmagovalka. Simpatični potiski, pastelne barve in neprekosljiva tehnologija – ko je obleka pripravljena, bo vse ostalo šlo kot po maslu.

Z glavo v oblakih in nogami trdno na deski dvakratna olimpijska prvakinja Chloe Kim dokazuje, da zanjo ni nič nemogoče. Zdaj je združila svet mode in športa ter skupaj ustvarila kolekcijo, s katero se bo najbolje izrazila na smučiščih.

Roxy x Chloe Kim

Kaj stoji za omejeno kolekcijo Roxy x Chloe Kim? Predvsem je to želja deskarke na snegu, da na smučišču nosi stvari, ki se ujemajo z njenim individualnim slogom. Športna oblačila morajo biti vzdržljiva in funkcionalna, vendar so lahko v največji možni meri tudi elegantna, saj izpolnjujejo našo potrebo po izvirnosti in povečujejo naše duševno udobje.

Če želiš podreti še več rekordov, jih moraš podreti v slogu! Kolekcija Roxy x Chloe Kim je očarljiva s svojo pastelno sladkostjo in marmornatim vzorcem, hkrati pa je funkcionalna in učinkovita. Kolekcija, ki jo je znamka oblikovala v sodelovanju z olimpijsko prvakinjo, vključuje oblačila, s katerimi boste izstopali na smučišču, kot je na primer jakna Snow Jacket. Model je opremljen z membrano ROXY DryFlight®, ki je vodoodporna in zagotavlja zaščito pred dežjem, snegom in vetrom, ko ste na zasneženih pobočjih. Pred izgubo toplote vas bo zaščitilo polnilo PrimaLoft® Black Insulance Eco, ki ima podobne lastnosti kot naravni puh. Več žepov je češnja na torti: med zimskimi pustolovščinami boš imela na voljo veliko prostora za shranjevanje vseh vrst majhnih predmetov. Jakno združi s hlačami za deskanje na snegu, z naramnicami ali brez njih, in komplet dopolni s pleteno kapo in nepremočljivimi rokavicami v sočnem rdečem odtenku.

Ostali članki