Čas branja: 2 min 10 Maj 2023

Raziskuj in poišči svoj #journeyspiration!

Avtor: Nina
Čas branja: 2 min

Obstajajo kraji, ki v nas prebudijo nekaj drugačnega, in kraji, v katerih odkrivamo sami sebe. Raziskujte in poiščite #journeyspiration ter pridobite odlične in mikavne nagrade. 

 

Pomlad je v polnem razmahu! Več prostega časa in odlično vreme sta ugodna za bližnja in daljna potovanja. Vendar se najprej osredotočimo na vašo bližnjo okolico – navsezadnje se vam ni treba odpraviti na konec sveta, morda pa vas že za vogalom čaka kaj zanimivega? Želimo se navdušiti nad neobjavnimi kraji ali elementi prostora v vaši okolici. Iščemo tiste notranje, fotogenične, lokalne destinacije vašega potovanja ali izleta, ki vas očarajo s svojim vzdušjem, nekaterimi podrobnostmi, morda barvami … Ali poznate takšne kraje? Je v njih nekaj, kar vas privlači? Pokažite nam jih!

Kako sodelovati v natečaju #journeyspiration?

Iščemo kraje, ki so navdihujoči. Fotografije trenutkov, ki vzbujajo čustva. Slike, ki lahko postanejo začetek vznemirljivih zgodb. Nenavadni kraji so povsod. Ni vam treba iti na drugi konec sveta – samo ozrite se okoli sebe, potujte lokalno, morda lahko na svoji vsakodnevni poti odkrijete kaj novega. Dovolite si, da se potopite v razpoloženje #potovalnega navdiha!

  1. Objavite fotografijo/video/reels na IG.
  2. Na fotografiji in v opisu označite @answear_si
  3. Označite #journeyspiration_si
  4. Všečkajte naš profil na IG.

Natečaj traja od 10.5.2023 do 31.7.2023.

Natečaj, poln navdihujočih nagrad

Naša žirija so izkušeni navdušenci, ki nenehno iščejo navdih in energijo za polno življenje. Prav oni bodo izbrali zmagovalce natečaja, ki bodo prejeli edinstvene nagrade.

  1. Nagrada: 3-dnevni izlet za 2 osebi v Chinque Terre in Portofino, odhod 29.9.2023.
  2. Nagrada: bon v vrednosti 200€ v Turistični agenciji Kompas
  3. Nagrada: bon v vrednosti 100€ v Turistični agenciji Kompas

Fotkaj, objavi, označi in zmagaj!

Ostali članki