Čas branja: 3 min 16 Maj 2023

Fight for yourself – zbirka za sodobne ženske bojevnice

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

Sanjarite, delujte in se borite – zase in za svojo prihodnost. Najnovejša kolekcija Answear.LAB, odeta v srebrne in rdeče odtenke, je himna sodobne bojevnice.

Ni nujno, da velike sanje ležijo v oddaljenem, na videz nedostopnem kraljestvu. Kaj si želite? Za kaj si prizadevate? Sledite temu! Če ste dovolj odločni, samozavestni in prekipevate od samozavesti, vas ne bo nič ustavilo. Na poti bodo verjetno vzponi in padci in vse to je v redu. Še naprej se borite za svoje cilje in ne dovolite, da vas drugi degradirajo ali ohladijo vaše navdušenje.

Sanje, za katere se vam ni treba boriti, niso sanje – to je spanec. Slednji spremeni le vaše popoldne. Prave sanje, za katere se bodite, pa spremenijo vaš svet. Še naprej se borite.

Močna ženska, kot jo vidi Answear.LAB

Fight for Yourself, najnovejša kapsulna kolekcija podjetja Answear.LAB, je zgodba o moči, volji do boja, odločnosti in vztrajnosti. Čeprav se v kolekciji pojavljajo bojne rdeče barve in so eden od rekvizitov v kampanji boksarske rokavice evropskega prvaka Saše Sidorenka, ima vse skupaj metaforičen prizvok. Moč je v vas! Tako v vaših mišicah kot v vašem značaju ali duši. Pogum in moč, tako duševna kot fizična, ne izključujeta ranljivosti. Prav tako ne izključuje trenutkov šibkosti – ne dvomite v svojo moč samo zato, ker je na vašem oklepu majhna razpoka ali praska. Zberite vso svojo moč in verjemite, da vam lahko kljub neugodnim ljudem, okoliščinam in časom uspe.

Fight for yourself by Answear.LAB

Srednjeveški oklepi so stvar daljne preteklosti, danes pa lahko simboliko poguma in moči z oblačili prikažemo na drugačen način. Intenzivna, energična rdeča barva, suknjiči s poudarjenimi ramenskimi linijami, srebrne mrežaste tunike, ki spominjajo na viteške tunike, in srebrne verige kot nakit – to so le nekateri od elementov, ki so predstavljeni v kolekciji Fight for Yourself. Živahno razpoloženje je doseženo z barvnimi kontrasti, presenetljivimi draperijami in izrazitimi dodatki, ki ustvarjajo silhueto sodobnega bojevnika.

Ostali članki