Čas branja: 3 min 28 Nov 2023

DVIGNITE SVOJ STIL: Večna čarobnost elegantnih škornjev in suknjiča.

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

V svetu mode se trendi ponavljajo in izginjajo, a nekateri preživijo tudi več let in prehajajo skozi letne čase in obdobja. Ena takšnih večnih kombinacij, ki izžareva samozavest, sofisticiranost in prefinjenost je združitev škornjev z dobrim suknjičem. Dodatek retro majice pa omogoča sproščen videz, ki nam omogoča prehod od sproščenih dnevnih izzivov pa vse do šik večernih dogodkov.

 

Igriva a vseeno resna in elegantna.

Retro look, ki nikoli ni iz mode

Klasične bele majice s potiskom so vedno lahko nek varen začetni kos, ki začta celoten vibe outfita. Pri moji izbiri sem iskala nekakšen retro look, ki bo outfitu dodal brezčasen look.

Izbira spodnjega dela je zelo pomembna, ker nam začrta v katero smer bomo šli. Če bi izbrala navadne kavbojke, bi look postal bolj vsakdanji in preprost. Moja izbira pa je bila kratko usnjeno krilo, ki mu lahko dodam visoke škornje.

Čevlji: Vsestranski modni kos

Čevlji so več kot le obutev- so modni kos, ki lahko takoj dvigne celoten outdit. Ne glede na to ali imate raje gležnarje ali čevlje čez kolena se vedno najde kos, da bo ustrezal osebnemu estetskemu vidiku.

Tako smo že samo z izbiro materiala (jeans ali usnje) jasno začrtali, da gre za bolj edgy look.

Vsaka ženska v svoji omari potrebuje dober črn blazer

V svoji omari je dobro imeti vsaj nekaj klasičnih brezčasnih kosov. In med njih definitivno spada dober črn blazer. Sama sem bolj fanica oversized fitov, tako da lahko pod sam kos oblečem še kakšen debelejši kos. A sama izberi tisto, kar najbolj ustreza tebi.

Ko smo na look dodali črn blazer smo igrivosti in drznosti dodali še malce resnosti.

Udobje v oblačilih je ključ do samozavestnega videza

V svetu mode se pogosto osredotočamo na videz oblačil, vendar pa je enako pomembno, če ne celo bolj, kako se počutimo v njih.

Občutek udobja v oblačilih je ključnega pomena, saj lahko vpliva na naše počutje, samozavest in celo na našo produktivnost. Ne glede na to, ali gre za sproščen kavbojke in majico ali pa za elegantno obleko, je občutek udobja v oblačilih neprecenljiv.

Pomembno je da razumemo, da udobnost v oblačilih ni le fizičen občutek ampak tudi čustveni.

Ko se počutimo dobro v tem, kar nosimo, to vpliva na naše razpoloženje in odnos do sveta okoli nas. zato naj bo udobje v oblačilih vaša prioritetna izbira, saj vam bo to omogočilo, da živite bolj samozavestno in polno življenje.

Ostali članki