Čas branja: 2 min 13 Feb 2023

Determined to rise – odločnost je tvoje drugo ime!

Avtor: Nina
Čas branja: 2 min

Na svetu ni sile, ki bi bila enakovredna odločni ženski! Z najnovejšo kolekcijo “Determined to rise” se znamka Answear.LAB priklanja vsem ženskam, ki kljub padcem in številnim preizkušnjam še vedno vstajajo in gredo naprej!

Koliko ste pripravljeni storiti, da bi dosegli svoje sanje? Pot do želenega cilja vodi skozi vijugaste uličice dvomov in trenutke nazadovanja. Se boste vdali in vrgli puško v koruzo? Ali pa se boste otresli prahu in se samozavestno podali naprej, da prevzamete, kar vam pripada?

Odločna ženska nikoli ne odneha

Preveč samozavestena, da bi dvomila, preveč optimistična, da bi se bala, in preveč odločna, da bi bila poražena – to si ti. Ne glede na to, kdo ste, od kod prihajate ali kakšen življenjski slog vodite, vam ne bodo prihranjeni trenutki strahu, depresije ali občutka brezupa. To doživljamo vsi. Včasih je edina želja oditi nekam globoko, izginiti in izpustiti vse iz rok. Takšni občutki so v redu, vendar le za nekaj časa – da si pridobimo distanco in si omogočimo dolgo pot do pravega dejanja. Pomembno je, da ne obtičite v stanju omamljenosti. Želite uživati v življenju? Ne smete dovoliti, da vas težke izkušnje zlomijo in obvladujejo, ne smete obupati.

Odločnost je tvoja prijateljica

Odločnost je tisto, kar določa tempo, vas žene naprej in vam pomaga napredovati kljub težavam, neuspehom in različnim oviram, na katere naletite na poti do svojih ciljev. Odločnost vas kot najboljši prijatelj odvrne od skušnjav, ki bi vam lahko stopile na pot, vas spodbuja in motivira.

Ni močnejše sile od ženske, ki se je odločila, da se bo dvignila. Delajte po svoje! Otresite se strahov, uporabite svoje talente, zaupajte intuiciji in ne pozabite na logiko. Answear.LAB vas podpira. Odkrijte kolekcijo “Determined to rise”, posvečeno tistim, ki se nenehno borijo.

Ostali članki