Čas branja: 3 min 17 Apr 2023

Na ribolov v bleščicah, na poroko v trenirki – premikajte meje, kolikor želite.

Avtor: Nina
Čas branja: 3 min

V presenetljivih in težkih časih poiščite veselje v doživljanju vsakega trenutka. Odkrijte sebe in svet okoli sebe, opustite dolgčas in pritisk konvencij, tako v modi kot v življenju. Lifespiration se začne tukaj in zdaj!

Ste v skladu s seboj ali s trendi?

Naš najnovejši spot je na prvi pogled prežet z najbolj vročimi trendi leta 2023. Kovinske tkanine se bleščijo na južnoafriškem soncu, čevlji z velikanskimi platformami pa tapkajo v ritmu optimističnega singla Kida Cudija. Raznolikost in kalejdoskopske spremembe stilov niso le predstavitev hitov sezone, temveč povod za razpravo o trendih, osebnem slogu in biti sam zase.

Včasih smo se ukvarjali s tem, kaj je treba storiti in česa nikakor ne smemo storiti. Danes spodbujamo eksperimentiranje, raziskovanje, preizkušanje različnih oblik, odvisno od našega razpoloženja, pričakovanj ali priložnosti. Tako kot v življenju sta tudi v modi pomembna zabava in odrezavost. Nekaj nekonvencionalnega pristopa nam ne bo škodilo.” – Katarzyna Kaczmarczyk, Marketing Manager Answear

Brez togosti in pritiskov

Konvencije nas ne omejujejo. Kaj če bi se izognili nekaterim pravilom in si namesto poročne obleke drznili obleči belo trenirko? Ali pa bi se na ribolovnem izletu preoblekli v elegantno obleko? Takšni prizori so prikazani v spotu, ki ne govori toliko o vlogi kodeksa oblačenja in formalnosti pri oblačenju, temveč o smislu prilagajanja družbenim pričakovanjem. Očitne situacije zahtevajo neobičajen pristop in nov način delovanja. Najpomembneje je, da to počnemo na spoštljiv način in s spoštovanjem različnosti, ki prevladuje tako pri trendih kot pri ljudeh. Nekateri ljudje želijo iti povsem proti toku, drugi ne želijo nujno prestopiti meja, ampak jih le spretno premikati.

Pametni upornik z razdalje

Naši junaki se poročijo po lastnih željah, organizirajo sijajni zmenek na SUP-u, veselo tečejo med gosmi in se ne ozirajo na elegantno obleko. Dokazujejo, da ti ni treba popolnoma spremeniti sebe in okolja, da bi bil kul človek. Nič na silo – pritisk ni dobro vodilo.

Vsak od nas si življenje ustvarja na svoj način. Vsakega navdihuje nekaj drugega in življenjske navdihe lahko najdemo povsod. V podjetju Answear vam ničesar ne vsiljujemo. Prikazujemo različne poglede in kontekste, spodbujamo vas, da nase in na svet pogledate z nekoliko drugačne perspektive, polne humorja in distance.” – Katarzyna Kaczmarczyk, vodja Marketinga Answear

Distanca- to je ključna beseda. Omogoča nam, da smo sami seboj tudi v kriznih trenutkih, ko se ves svet spopada z nami ali pritiska na nas. Distanca nam omogoča, da spoštujemo svoje odločitve in odločitve drugih, da se vzdržimo nepotrebnih kritik in sodb. Odmaknjenost in sproščenost – mar ni tak odnos najboljši način za doseganje občutka sreče in zadovoljstva tako v življenju kot v odnosih z drugimi?

Ostali članki